- Po29. 04.
- DesiataChlieb na desiatu (55/90)
Maslo (15/30)
Zeleninová obloha – paradajky (45/80)
Čaj bazový (-/250)
1, 15
7
- ObedPolievka rascová s vajcom (180/250)
Cestovina (13/20)
Bravčový perkelt (116/214)
Halušky (120/220)
Čaj bazový (-/250)
Keksy - sušienky (30/30)
1, 3, 7, 9
1
1, 7
1, 3
- OlovrantNátierka maslová so strúhaným syrom (20/40)
Chlieb na olovrant (55/90)
Čaj bazový (-/250)
7
1, 15
- Ut30. 04.
- DesiataNátierka vlašská (20/40)
Chlieb na desiatu (55/90)
Čaj čierny (150/250)
1, 3, 7, 10, 12
1, 15
- ObedPolievka kuracia (180/250)
Cestovina (13/20)
Hovädzí plátok na slanine a horčici * (94/152)
Ryža dusená (110/190)
Šalát uhorkový (60/120)
Čaj čierny (150/250)
Jablká (100/200)
9
1
1, 10
- OlovrantChlieb na olovrant (55/90)
Maslo (15/30)
Zeleninová obloha - cibuľa jarná (10/19)
Čaj čierny (150/250)
1, 15
7
- St01. 05.
- Desiatazatiaľ žiadne údaje
- Obedzatiaľ žiadne údaje
- Olovrantzatiaľ žiadne údaje
- Št02. 05.
- DesiataVianočka, sladké pečivo (60/150)
Maslo (15/30)
Čaj čierny s citrónom (150/250)
1, 3, 7, 15
7
- ObedPolievka špenátová s mäsom a zeleninou - zelené šči (189/268)
Hydinové guľky v paradajkovej omáčke * (190/290)
Zemiakové pyré II. (130/295)
Čaj čierny s citrónom (150/250)
Hrušky (100/200)
1, 3, 9
1, 3, 7, 12
7
- OlovrantNátierka syrová s reďkovkou (20/40)
Chlieb na olovrant (55/90)
Čaj čierny s citrónom (150/250)
3, 7
1, 15
- Pi03. 05.
- DesiataChlieb na desiatu (55/90)
Maslo (15/30)
Varené vajcia (25/100)
Čaj ovocný (150/250)
1, 15
7
3
- ObedPolievka brokolicová krémová (180/250)
Opekaný chlieb, pečivo (7/12)
Fliačky s hlávkovou kapustou (220/320)
Čaj ovocný (150/250)
Prírodná ovocná šťava 100% (150/250)
1, 7
1, 15
1, 7
- OlovrantNátierka z rybieho filé (20/40)
Chlieb na olovrant (55/90)
Čaj ovocný (150/250)
4, 7
1, 15
Alergény
1.Poznámka: Zoznam alergénov
01 Obilniny a výrobky z nich
02 Kôrovce a výrobky z nich
03 Vajcia a výrobky z nich
04 Ryby a výrobky z nich
05 Arašidy a výrobky z nich
06 Sójové zrná a výrobky z nich
07 Mlieko a jeho výrobky
08 Orechy a výrobky z nich
09 Zeler a výrobky so zelerom
10 Horčica
11 Sezamové semená a výrobky z nich
12 Oxid siričitý a siričitany
13 Vlčí bôb
14 Mäkkýše
2. Poznámka:
Zmena jedálneho lístka je vyhradená. Pri príprave jedál sa nepoužívajú geneticky modifikované potraviny.